odložila svoju hrdosť
na vešiak medzi kabáty
zvesila a obliekla si
túžbu
milovať, darovať sa, zabíjať
v spodnej zásuvke
našla pod ponožkami
starú zabudnutú dýku
darovanú starým otcom
a oblečená tak slávnostne
a tak prázdno
vybrala sa vystaviť
poslednému zákazníkovi
účet