ostal stáť pred plným výkladom
pozrel na svoje poplátané nohavice
trčiace rebrá
pousmial sa
a nahlas zakričal
aj tak mám viac
Jan je odvážný :)
Pravil klišé...
Já řku - co na tom, hlavně že tu to píše!
19.07.2013 21:44:35 | kudlankaW