Blues o svítání
Anotace: Oblaka jsou rudá jako tvoje oči k ránu na gramofonu jehla brouzdá se v černém šrámu....
Oblaka jsou rudá
jako tvoje oči k ránu
na gramofonu jehla
brouzdá se v černém šrámu.
Za oknem spěchají lidé
roztrhli nový den
slunce trémou
rozechvělé vypadlo
z mraků ven.
Chtěl bych se dnem
i nocí vesmírem
kutálet žít jen tak
beze všeho a pozorovat
k ránu svět.
Najít tě rozespalou
se zarudlýma očima
vonící městem za řekou
kde právě svítat začíná.
Kde dospávám
na divanu já
a tvé fotky kus
obloha usla na pianu
z gramofonu stéká blues.
Přečteno 499x
Tipy 13
Poslední tipující: Hanuš, Amonasr, Holis, Skořicová princezna, Ellenis, mikrojimbo, FadedLightBluePink, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (3)