Lítost z autobusu
Anotace: Malý pokus o návrat mezi pisatele, podtrhnutý kapkou sebelítosti vlastních schopností.
Byla jsi mou můzou
po dvě hodiny cesty.
škoda, nejsem malíř,
neměl jsem to štěstí.
Mám touhu,
krásu zachytit,
pár tahy,
okamžik polapit.
Popsat úsměv, co udělal můj den ...
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
Komentáře (0)