nemám na výber
je to ako ruská ruleta
jeden náboj
a nedokážem zmeniť pravidlá
piati predo mnou stlačili na prázdno
som na rade
cítim sucho v ústach
a studenú hlaveň na mojom spánku
je to vzrušenie ako z nového akčného amerického filmu
pred tým
ako stlačím spúšť
zakričím tvoje meno
V RL každý hráč pred výstrelom roztáča bubienok...
Niekedy je dobré, keď nemôžeš zmeniť pravidlá. ;-)
06.08.2013 18:50:47 | nebech