Na tebe nezvyklá forma, ale obsah sedí:-)
Je to tak, dneska už jen po povrchu :-(
29.07.2013 20:53:12 | Robin Marnolli
Díky Robine,
cením si toho velmi.
A Forma?
Proč občas nebýt ve formě ?
Díky, měj se
a drinkům dlouhým oddávej se
29.07.2013 20:55:12 | kudlankaW
Rád vychutnávám dlouhé drinky,
vytěžené z hrozové šťávy,
jen občas přejdu na bylinky,
pozorujíc v zahradě pávy,
a do oktávy struny naladím,
promnu prsty,
pak nástroj pohladím,
a někdy v kalamáři smočím brk,
to abych v pergamenu schoval slova,
no ten co propůjčil mi husí krk,
a na něm zkouším verše snovat...
29.07.2013 21:03:40 | Robin Marnolli