Je to docela dobré, jen škoda tam toho opakovaného "refrénu". vyznívá mi lacině.
31.07.2013 08:37:46 | Robin Marnolli
no, já to psala v trochu víc pobouřeném rozpoložení, a v tu chvíli byly moje právě takovéhle, včetně toho refrému, ale uznávám, že celkově to asi nepůsobí nic moc :)
....ale i tak, nevím, zatím se mi to překopávat nebudu :)
...ale i tak dík za komentář ;)
31.07.2013 11:11:16 | Anjesis
Překopávat to nemusíš, možná si ale báseň, když jsi v tom rozpoložení napiš myšlenkově jen na papír a třeba za půl za den se k ní vrať s čisší hlavou, třeba se to vytříbí :-) ... A může to být pecka!
31.07.2013 13:20:14 | Robin Marnolli
:)
ok, tak já se pokusím ;)
31.07.2013 21:09:27 | Anjesis