Anotace: ....
Vlaštovičko ustrašená
o dráty si křídla lámeš
jsi má Eva
první žena
štěbotavým smíchem k ránu
první sirkou vzplaneš celá
tvoje oči - hnízda ptačí
Vlaštovičko nedospělá
smrti stavíš slavobránu
perutě ti kouřem voní
odletíš mi jako vloni
s mapou spáváš pod polštářem
zobáčkem si broky sbírej
ze záhybů svého těla
každá z sedmi nocí krátká
Vlaštovičko proč tě zkrátka
nesmím zdržet ani chvíli
i když bych tě svázat chtěla
doma by tě zardousili
Dobře píšeš
24.10.2013 12:25:10 | Bananky v čokolade
Tak dlouho jsem si v tobě nečetl Písni...
08.10.2013 22:32:51 | kudlankaW
Dlouho jsem nevzala pero do pařátků;)
08.10.2013 22:35:29 | Písnička...
inu jsi a jsem tak na malou chvíli potěšen tvým krásným pohledem z profilové.
Taktéž texty
08.10.2013 22:38:13 | kudlankaW
Je ty sama v hrsti temné
počkej jara
zimu plaší z kamen žár..
..vrátila ses mám z teplých krajin?? ;-)
04.08.2013 13:37:30 | poeta