letím na osedlanom orlovi
ktorý ma počúva na slovo
hore
dolu
zabrzdi
postoj nech nazbieram trošku oblakov do kávy
preletím až do kanady
zarezervujem si dom
v ktorom budem žiť s tebou
zostúpim z orla
naberiem si trošku snehu
čestne zaň zaplatím
vyhadzujem ho do vzduchu
a naspäť si ho ukladám
do jednej krásnej čiary
až keď sa o pár hodín prebudím
na studenej dlážke
v 30 stupňovej izbe
pochopím
že to čo si dávam do tela
nie je skutočne sneh