Anotace: ;))
Bílými paletami
kreslila duhu
na zlatý déšť
-uprostřed louky-
sama psala
pestrý svět
do posledního puntíku
-dokud barva nedošla-
Ptala se stvolu,
ptala se větve,
ale nikdo neodpověděl
Bez barev ji nikdo nerozuměl...
-ztratila řeč-
potácela se nad propastí
křičela kolem
nikdo nechápal
co ubohá paní dělá,
co ta husa z ulice provádí
-ztratila se ve vlastní duze-
čekala na zlatý svět
už viděla další sloky
nekonečné pohádky
-další neznámý květ-
Sebrala malé bílé beránky
seskládala dívenku
a poslala ji do Světa
-až tehdy si uvědomila,
jaký to byla nelida-
stvořila nebe
stvořila Svět,
ale zapomněla na nejdůležitější květ
následovníka svého trůnu
-z pampelišek-
Nádherná, poetická básnička, opravdu se moc líbí:-) Že bych i já zase něco stvořila.... .
08.08.2013 10:16:14 | sluníčko sedmitečné
nějak mi nejde jí porozumět. S tou anotací už jsem úplně vedle...nevím.
07.08.2013 15:04:42 | Robin Marnolli