mám oblečenú záchranársku vestu
vyťahujem ľudí z trosiek
trosky z ľudí
a tvárim si pri tom tak blažene
stala sa zo mňa bezcitná beštia
s diablovým úsmevom nad trpiacimi
a moja odpoveď
"vôbec ma to nezaujíma"
je tak veľmi pravdivá
a tak veľmi používaná
že som na ňu pyšná
som zlo
bez citu
bez duše
bez lásky
som beštia
od Tebe to zní tak pravdivě
tak opravdově
a přitom...
jak je to možné?
jak to děláš?
pokud bych si směl přát
napiš prosím zase
něco
existují lidé
kteří na to čekají
chtěl jsem Tě pozdravit
krásné dny mal ;-)
23.12.2023 19:54:37 | piťura
vôbec si nepamätám ze som ju niekedy napísala.
Je to zaujímavé ako rýchlo sa zabúda.
Možno čoskoro to príde,možno čoskoro už prídu nejaké slova
Pretože sa to zbiera
Tu vnutri
24.12.2023 20:23:24 | maliska
aha, vida, takhle to s tebou je :)
10.08.2013 13:51:15 | CCGREE
Čas sa vždy vysmeje našim pocitom, nech sú plné blaženosti či bolesti. Je to spravodlivosť života a náděj znova sa nadýchnuť.
09.08.2013 15:06:58 | Mirko
Nevěřím ;-) To bys psala jinak - nejsi ani zlo, ani bez citu, ani bez duše, jen ta ztracená druhá půlka lásky Tě tak strašně bolí, že Ti to ostatní možná tak připadá. Skutečná bezcitná bestie by to nepřiznala a přetvařovala by se... ;-)
08.08.2013 14:10:57 | Amonasr