Tratorie láska moje
.
Slunce pálí, písek hřeje
a dere se ti kdovíkam
velké vedro bez naděje
do stínu rád utíkám
Tratorie, to je moje
pít sluníčko ze skleničky
do večera dvoje troje
láhve chutnám sedmičky
Cizí kraje, moře, pláže
plavat až kam dohlédnem
neposlouchat, co kdo káže
unaven jsem s polednem
Tratorie, láska moje
po obědě jdu tam zas
nechci krásu bez závoje
pálenou dám krásu krás
Romantikou Měsíc září
svit svůj trousí po molu
celou noc však radši pařím
s tratorií, mojí láskou
(a s mojí milou - pospolu)
.
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, divoska_jaja
Komentáře (1)
Komentujících (1)