NEVESELÁ
Anotace: Když odloučení mění lásku v žárlivost. Birmingham, velikonoce 2013
Tys tam nebyla já tu stál
Před černošedym nádraží
Možná že jsem se pousmál
Slza se v oku odráží
Fakt nebylo mi veselo
Pak havran řekl nikdy víc
Co rostlo v srdci zmizelo
Kdo chce mít všechno nemá nic
Tak šedí světa táhnu dál
Jsem zase sám bez tebe
Snad kdysi jsem Tě miloval
A slza v oku zazebe
Hada si hřáti na hrudi
Se prostě občas povede
A než se ze snu probudíš
Už bejvá pozdě a zle je
Komentáře (1)
Komentujících (1)