Anotace: nebude...každý čtenář si příběh může poskládat sám...
Sbírka: Obrazárny pocitů
...Pamatuješ na ty časy
kdy benzín voněl
lépe než čestvá limetka
a
zadupnutí pedálu plynu
byla největší slast
S V O B O D A
přikrývala jsi se časopisy
a schovávala za foťákem
chtěl jsem nasadit úsměv
ale vždycky jen vycenil zuby
tobě nevadilo letět bokem
spíš připadala sis jak černá puma
jenže to byl tanec na mělčině
náš cirkusový stan
byl rozjetým vlakem
...stačilo jen dotlačit kočár
...potom rozhodčí
mi zakázal kouřit
plechovka přeplněna vajgly...
musel jsem típnout ten nádor
ty časy se nevrátí a to je dobře
dostal jsem diplom a stačí
tak nepal novou kresbu
a odhrň závoj látky
pod prostěradlem
...bytost
Trošku syrovější, než u Tebe bývá zvykem, ale to není rozhodně minus...
18.08.2013 22:35:24 | Amonasr
mě se líbí, i když mě trošku mrazí z té bytosti
18.08.2013 22:28:40 | mikrojimbo