Anotace: @
Jednosměrná jízda ze stanice beznaděje,
pár cestujících co čeká na vlak, který mešká,
vlak jedoucí směr štěstí, kde každý být si přeje
je však v nedohlednu, a čekání zkouška těžká.
Když tu náhle zazní kruté oznámení,
že vlak je zcela plný a ve stanici nenabírá,
tak čeká dál se na vlak, který nejspíš ani není,
ač naděje vymizela a ztracena je víra.
Beru to jako varování. Ten kdo na štěstí čeká, tak se ho nikdy nedočká. OK je to tak.
21.09.2013 15:55:28 | VEDz RVAHEs