Odcházíš
Anotace: O smrti bližního.
Vím brzo mi odejdeš
a už nic nebude.
Budeš mi chybět,
ale nic než vzpomínka nezbude.
Budeš, tam nahoře.
Já tady dole.
Vždy jsi mě chránila
a byla naděje moje.
Teď mi nezbývá než zbohem ti dát.
Věčný odpočinek ti přát.
Ale poslední pohlazení
se těžko dává.
Život přidchází a odchází,
to už se stává.
Přesto nechci tě nechat jít.
Ale nikdo navždy nebude žít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)