keď toto dočítam
napíšem skvelú báseň
povedala som si
ležiac na tráve
medzi pošliapanými špakmi
a tak sedím
pred prázdnym papierom
sviečka dohára
v žilách mi prúdi to
čo má
je pol tretej ráno
sedím a dumám
je pol štvrtej ráno
nemám nič
prázdny papier
prázdnu hlavu
prázdny pohár
pol siedmej
a nič sa nestane
ako bude ďalej
keď dobre už bolo?
taky dobře, jen trochu jinak ;-)
20.08.2013 19:58:07 | muchomůrka bílá
co je to "špakmi" v češtině?
19.08.2013 16:47:08 | Robin Marnolli