Anotace: ...
Pěkná, zaujala mě, musel jsem ji přečíst dvakrát. Ten konec se mi líbí obzvlášť, nutí člověka k zamyšlení. Úplně jsem si představil tu zakouřenou kavárnu a pohled na zalidněnou ulici plnou kvapně utíkajících lidí. Hezký "kavárenský" výlev :-).
22.08.2013 11:56:51 | Miro Sparkus