zatiaľ čo ty ma netrpezlivo
a nadržane
čakáš v plnej vani
s penovými bublinkami
ja píšem tieto riadky
a kreslím do kroniky života
náš obraz
ako ty sedíš nadržane
a netrpezlivo vo vani
a ja píšem tieto riadky
že musím prestať písať
pretože niekedy
je to prekliatie
:)
20.09.2013 14:54:34 | Bananky v čokolade