zaklopal mi na dvere
pútnik v rozopnutej košeli
s veľkou palicou v ruke
a taškou na pleci
bola noc
pršalo
a on suchý
v žiare svetla
usmial sa
a poprosil môj úsmev
na oplátku
nedokázala som
mu to vrátiť
zapísal si do diára
s mojim menom
moje ďalšie sklamanie
usmial sa opäť
odišiel
v tú noc
som zaspala ako nikdy predtým
vedela som
že keď budem na dne
bude na to dôvod
Moc se mi líbí...
19.09.2013 20:10:04 | Bananky v čokolade
v podstatě to má asi potenciál.
25.08.2013 16:02:48 | SirDragon
hele já četla co zaseješ to budeš žrát..no nic chyba na mém příjmači;-)Jinak pěkné
25.08.2013 15:14:25 | xoxoxo
v podstate máš pravdu :D
25.08.2013 15:16:44 | maliska
vlastně vidíš v podstatě jo:-D
25.08.2013 15:20:36 | xoxoxo