Životní prostředí
Anotace: prostředí k životu či zkáze?
Svět se nám točí hladce
v spirále globalizace
z plakátů vábí sladce
požitků lstivá tvář
vesele vpřed, nemáme na vybranou
tam kdesi v blízké dálce
tam za poslední branou
už houká černý vlak
jak osudovou hranou,
jíž zvoní všem, co v boji stáli stranou
a do příbytků duší
se vkrádá chladný žhář -
pravda a klam -
kdo z nich je větší lhář?
Komentáře (0)