Anotace: Buďte odvážní, buďte stateční...odpouštět.
Dlouho jsem tu od Tebe nic neviděl, ale ... stojí to za to .-)
13.10.2013 21:17:32 | Madanik
To je pravda. Hodně se za tu dobu u mě událo. A troufám si říct, že jsem se o hodně přiblížil dospělosti.
Na tvorbě se to určitě projevilo a dále projeví. Stejně tak výrazný vliv hudby. Dalo by se totiž říct, že jsem se z básníka prozatím přeorientoval na textaře. Ale moc si chci zachovat i tvář básníka.
Takže zůstat básníkem a občas si odskočit k textařině. :-)
Velice si vážím toho, že jsi si přece jen tu cestu opět ke mě našel, i když vím, že být tu delší dobu neaktivní většinou v lidech vzbudí pocity, že se asi něco stalo a že už možná další báseň on/ona nikdy nenapíše.
O to více mě těší každý komentář a každá reakce, bez rozdílu jejího náboje.
Ještě jednou díky. :-)
14.10.2013 18:26:55 | Amable seňor Marek
podle mě je to doooST dobře vystižené
23.09.2013 13:36:38 | Anjesis
Dialog?
Muže k ženě, nebo ženy k muži? Či jen monolog? Ať je to jakoliv ta závěrečná slova to rozsekla. :-)
29.08.2013 17:34:23 | Qwolady
Řekl bych dialog, jen se nakonec smrsknul na pouhá dvě slova. Ale o to mocnější. :-)
29.08.2013 18:24:17 | Amable seňor Marek