ta říkankovitost mi zas tak moc nevadí, provedení v otázkázkách je celkem zajímavé, ale když je to vázaně, chybí mi tam rytmus (teda, ne že by vůbec nebyl ale pokulhává)
31.08.2013 07:07:47 | Robin Marnolli
moc říkankovité, ale každý má někdy slabší chvilku
30.08.2013 19:59:58 | CCGREE
prosím, dej tam:
"pernikova holka z hradu do bunkru na strome ajaja)"
ajaja)!
30.08.2013 15:07:18 | jezevec.edward
Trochu špatně se mi to čte,asi by to chtělo malinko poopravit a uspořádat,ale jinak se mi to líbí hlavně obsahem.Máš spoustu krásných myšlenek.
30.08.2013 12:02:41 | Jozef Bojanovský
Ano já vím, něco je tam dané na sílu a špatně se to čte i vypadá, ale naše básně jsou naše vizitka a ani já nejdu všem takříkajíc přes pysky ..:D Jinak Díky za názor!:)
30.08.2013 14:03:55 | Scream