jsou
jsou slova prázdná
prázdnější
rána chladná
chladnější
jsou slzy slané
slanější
ticha plná
plnější
jsou výkřiky tiché
nejtišší
prameny čisté
nejčistší
jsou hlubiny temné
temnější
zrození nová
novější
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, poeta, Inna M., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)