rozpučím pohár
svojim žiaľom
opiát mi steká
cez rany
rovno do tela
krásne ma opíja
a to ticho
ktoré mám v hlave
milujem
priestor na retrospektívu
iba čierna a biela
popraskaný film
tabletky ako bon pari
v mojej dlani
farbia mi svet
namiesto raňajok
obeda
večere
uvarím si kávu
oklamem telo
nachvíľu
kým sa telo spamätá
už tu nebudem