púšťal si mi hudbu
dobeša
a ja so šampanským v ruke
v polohe ležmo
obdivovala som
ako krásne hýbeš
perami
bokmi
a mojim srdcom
ako ho dokážeš rozochvieť
jedným slovom
pohľadom
a svojou prítomnosťou
za oknami blikal ohňostroj
bolo prvého prvý dvetisíctrinásť
a obaja sme si priali
ešte krajší rok
ešte viac lásky
ešte viac všetkého
zaspali sme v objatí
ešte teraz sa mi chveje srdce
Něžná, líbí.
18.09.2013 20:43:37 | Mirko