Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Život je hra, ale ne každý v ní zvítězí...
Sbírka: Andělské tváře
Tam v pozadí naděje zbývá
Tak zbytečné,
jako slova do větru,
chodí mi karty,
v téhle partii pokeru,
s kýmsi v pozadí.
Čekám na zásah shůry,
v sázce nic míň než vše,
láska – štěstí – život můj,
soupeřem mým mé vlastní stvůry,
kdesi v pozadí.
Poslední karta
své tajemství skrývá,
srdcová, kule ani piky!
Už jen naděje zbývá,
tam v pozadí.
…