Anotace: .
Ptal ses
co jsem dělala celou noc
já se styděla přiznat
že jsem hledala světýlka
v popraskaných žárovkách
Příliš pevná byla skořápka
loupaná z nebe po řádkách
už nikdy se tě nechci dotýkat
ale tvým dotekům neuteču
s mrazivou panikou
tady v karavanu
v navlhlém povlečení
co se nalepí na duši
už aby bylo ráno
už aby byla noc
Po nezajímavém názvu zajímavá báseň, mile překvapen :)
18.09.2013 23:34:07 | Bananky v čokolade
ptal ses
co jsem hledala
....v popraskaných žárovkách -
už nikdy
se tě
....nechci
dotýkat - -
tady v karavanu
v navlhlém povlečení
už aby bylo
ráno -
už aby
byla noc
.
.
.
- druhá sloka kurzívou, tečky znázorňujou odsazení
- bylo to takhle rychlejší, než dlouze vypisovat co a jak bych udělal jinak
.
17.09.2013 15:32:36 | Nikotin
Pěkná prvotinka zde.
Tečka jako nadpis mi nic neříká.
Záblesky by narušily rytmus.
17.09.2013 10:07:43 | Lilien