Naše souznění?
Miluju tě, když jsi ve mně - však ne myšlenkově
a přestávám, když nemám chuť...
mluvit a ty se ke mně nechováš dobře.
Ani já k tobě ne.
Máš to rád tvrdý...
Protože z měkkých věcí není nic...
A já ti ráda vyjdu vstříc.
Nebo musím?
Cítit, že alespoň teď máme společný cíl,
dojít na vrchol...
Jasně, já vím, že nemáš rád horskou turistiku,
ale ráda jsem si s tebou popovídala a našla společnou řeč.
,,Vážně?", ptáš se mě.
Odpovídám důrazně, že ne a ty se tváříš nechápavě.
Jako vždy, když mluvíme slovy...
Přečteno 624x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, Mácha, tato22, Lůca
Komentáře (2)
Komentujících (2)