Anotace: Ani nevím, proč jsem se zamyslela a vzniklo toto dílko.. Lepší zařazení nemám..
Kdysi jsi mi napsala, že tě chvalim neoprávněně. Není tomu tak.. Tvé básně mají hloubku, myšlenku a mají krásné poselství i temnejsich časech... :)
10.06.2015 22:08:47 | Inies