Svet sa točí inak
zastali sme na moste
ruky neboli v harmónii
a srdcia sme mali otočené
úplne na opačnú stranu
bolo chladno vo vnútri nás
najhoršie bolo to mlčanie
akoby sme ani neboli nikdy svoji
pohľady povedali viac
ako bolo potrebné
srdcia nám ochabli
podal si mi papierik do ruky
otočili sme sa v tú istú sekundu
a bez slova odišli
"možno sa raz ešte stretneme, svet to zariadi"
svet nezaostával
a neustále menil plány ľudí
už nikdy sme sa nestretli
Přečteno 516x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Avola, nebech, Akrij8, Martinecka23, Robin Marnolli, Amonasr, Isquieasuus, Petbab, kudlankaW, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)