Otázka dne

Otázka dne

Anotace: blá, blá blá

Nějak bylo,nějak bude,
hledat práci, hledat smysl,
je to chabé, je to chudé.
Protloukat se životem,
to je ten smysl?

Beru to, že život dává,
bere, krade, zabíjí.
Ale já chci žít, beru
kradu, zabíjím čas.

Vyvoleni nejxme,
jsme chátra.
Bereš? Zabíjíš?
Tak ptej se sebe,
máš nato čas?
Autor hitaschi, 20.09.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel