Velká spousta ničeho
Anotace: Tak nějak o materialismu :)
Cestoval jsem kolem světa
Každého sen to jest přece
Stal jsem se docela slavným
ale nemám žádné srdce
Nosím drahé hadry
a mám spoustu prachů
ale nemám o nic zájem
co je mi do žebráků
Znám všechny ty správné lidi
co v televizi a politice slídí
ale žádné ucho, co by mě slyšelo
a tak mám velkou spoustu ničeho
Mám nejlepší časování na světě
nejdokonalejší sousloví ve větě
ale nemám žádný styl
co krev by mi do žil vlil
Mám velkou vilu s bazénem
Golfové hřiště s hornatým terénem
Mám černý Rolls royce, kreslím si pivot,
ale nemám žádný život
Jezdím limuzínou v prosluněný den
pak doma lehnu na gauč, a nemám žádný sen
Mám velký účet v bance
Mám doma zlata rance
Mám soukromé letadlo, to nejlepší ze všech
a přesto celý život trhá se mi ve švech
Nemůžu to najít, uť už jí či ho,
a tak mám velkou spoustu ničeho
Komentáře (1)
Komentujících (1)