Anotace: Každý sní..
V objetí života a smrti,
tancuješ v ranní kapičce rosy.
Vězněná ve svém živlu,
ocitáš se v dalším mém snu.
Jsi tak blízko mého srdce,
a tak vzdálená mé náruče.
Už v brzkém večeru, uléhám radši ke spánku
aby naše duše, spolu opět byly
Krásná...emoce ve verších...Povedla se ti :)
13.12.2014 17:21:41 | Laven De Brig
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?