Anotace: ...
Sbírka: Jako voda
… a přece se
kameny v hrudním koši
bolí
a pukají
oči se
mhouří
jako stěrače v letní bouři
kmitají
a ruka pevný bod
drolí
když kořeny
kolem hlavy létají
zmatené oči těkají
ten bod v sobě
hledají
a svět se dál
točí
***
jo, tohle můžu
30.09.2013 22:18:02 | J sh' T r' k
ráda Tě vidím, Ještěřičko :) a děkuji
30.09.2013 22:21:07 | Radhuza
hlava vůči zemi?...země vůči slunci?...slunce vůči galaxii?...je někde něco zasazené?...a přece...
30.09.2013 13:56:00 | enigman
:)
30.09.2013 18:49:29 | Radhuza
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?