Čas letí
Anotace: V sobotu jsem se stal pradědou. Tak jsme mocně slavili.
Tohle není žádná věda,
z Milana je teď praděda,
přiletěla večer vrána,
na svět přišla krásná panna.
Bohatýrsky potom slavil,
přes půlnoc se dobře bavil,
Veroniku zapil řádně,
dnes mu není přenáramně.
Přečteno 465x
Tipy 7
Poslední tipující: SuperJoe, Martinecka23, Holis, zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (3)