Ahoj Maliska, tak tu som neváhal bol som si iSTý ako ťa ohodnotím.
Uputala si moju pozornosť a to sa veru tak často nestáva.
Pekný večer želám
Martin KudlankaW
30.09.2013 22:33:29 | kudlankaW
Zbožňuju slovo "hmla", je perfektní. Stejně tak tvá báseň.
30.09.2013 17:16:43 | černý motýl tmy