V objektivu dnešního dne,
opakující se minulostí,
posmutněle čelíme, hledíme,
dalším mizerným a scestným dnům.
Prázdná sklenice vína,
jiskra nesplněných snů,
dokola se vracíme,
hledající neexistující.
Pak ale přijde,
kapička naděje,
za ruku tě uchopí
a slzy umyje.
Po vlasech pohladí
a dokud neodejde,
běžíte štafetu ve dvou,
se smutkem jako horkým bramborem.