štvrtého desiaty dvetisíc trinásť
stojím v strede námestia
holuby odo mňa utekajú
aj keď im hádžem chutné rožky
v ruke držím pohár od kávy
plný fernetu
krútim sa v rytme kostolných zvonov
a kričím celému svetu do ucha
že mi je z neho zle
doplním si pohár
hodím holubom posledný kúsok
zatancujem posledný tanec
okoloidúcich pozdravím krivým úsmevom
a vystrčeným prostredníkom
svet sa mi začal krútiť rýchlejšie
ako im
a už nikdy nespomalil
Přečteno 676x
Tipy 16
Poslední tipující: Madanik, Krahujec, Martinecka23, enigman, nebech, Amonasr, Sýkorka07, Isquieasuus, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)