Let kamaráda
V noci jsem snil, že jsem havranem
spal a náhle křídly probuzený,
sestřelen, ponurým člověkem,
na talíři lidské peří, najedený.
Krví napojen, kosti přátelství,
Příbor nepotřebuji, vždyť jím sám.
nenažraný havran, v břiše pochován
Příště pamatuji, už nikdy se nepřibližuji.
Komentáře (0)