Největší tma přichází..
Anotace: ..před znovuzrozením
Slavná krása nedožitých zítřků
..očarovala mou přítomnost..
A zlost se mi vkrádá pod kůži
Rozmanitě rozložila mou duši
..na nespočet životů
Chtěla bych odpustit těm ...
Nebo snad čert je vem ?
Nápadně mi zkouší radit sen
Pluje..nocí..
A k ránu ztrácí směr
K čemu sliby, když ze lží mají šat
Nač hledat ve dne noc ?
Mocná slza přímo z jádra mého bytí,
rozsvítila mi na cestu smích
Smích...co zahaluje zklamání
A tak jsem postavila zeď kolem mého světa
Možná na chvíli..a možná na celý život..
Bůh ten je jak zrcadlo pouště,
odpoví jen, když mluvíš
A když mlčíš..
..mlčí s Tebou celý svět..
Přečteno 464x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)