Přátelé
Anotace: Friends as always :)
Mi nespočetní přátelé obojživelníci
si podávají krvavé doušky
Konečně začíná výměna krve
V neustálém pobíhání
začíná opět výprava
do nových druhů mlčení
Prodírám se ticholamem znaků
ano tam na konci,
kde mrzne plamen,
přiživím svůj oheň...
...a vypáčím co ještě nikdo nedořekl
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: Lumen
Komentáře (0)