Anotace: ...
Slova ztrácí se v činy
a činy ztrácejí se ve slovech
zrazena světem
i svým vlastním já
S pocitem viny
ocitám se na chodech
jdu dál, za světlem
naděje umírá
Tma a šum
zmatek v srdci
oči hledají
nikdy však nenaleznou
Znamení vyčtené z run
máš mě celou v moci
miluji tě potají
láskou bezmeznou