ZBAV MĚ BOLESTI, ABYCH MOHLA ZAPOMENOUT
Včera jsem byla, na pár hodin opravdu šťastná,
ale pak jsem se probudila z krásného snu.
A dnes je zase všechno jinak, tak smutně stejné
- chybí mi, tvoje jemné doteky a sladké polibky,
a ze všeho nejvíc mi chybíš ty.
Ať jsem kdekoliv, všechno mi tě připomíná
- vůně, místa, cokoliv ze společných vzpomínek.
Jak těžké je žít bez tebe, ale ještě těžší s tebou,
mé srdce už to déle nesnese, tak prosím
- zbav mě bolesti, abych mohla zapomenout …
Přečteno 508x
Tipy 9
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Gabrielle, Anjesis, Majdalénka, Matty09, Madanik, Mara
Komentáře (4)
Komentujících (3)