Konečná č. 25
nevidela som si ďaleko od nosa
rozbité okuliare ležali vedľa mňa
ruky mi bledli
modreli
fialoveli
a zas bledli
a tak dookola
ďakovala som neznámemu božstvu
že nevidím si tvár
zobudila som sa o tretej na obed
takto
vydrbaná z knihy života
hneď z prvej strany
kompas sa zbláznil
a cestu mi neukázal
ostala som bledá
modrá
fialová
a zas bledá
niekde
niekde na konečnej
Přečteno 488x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, mikrojimbo, Jozef Bojanovský, Aliccia, Martinecka23, Kaitlynn, Petbab, enigman, Amonasr, nebech, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)