Gambler
Hej ty hráči
bez nových idejí
tváříš se rozmrzele
při každý prosbě o hru
s mojí naději
mícháš mi karty
a ty co ti spadnou pod stůl
jsou lidi
který ztrácím
nenávratně
zatím ti nejdou skládat páry
a když prohráváš
ohneš mi roh
a na chvíli mě zlomíš
až vytáhneš z talónu
srdcovou dámu
se srdcem na pravým místě
pak to vyhrajem
zatím ti jen dochází bank
a můj čas na štěstí
se pořád krátí
rozdávej
Přečteno 566x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Martinecka23
Komentáře (4)
Komentujících (3)