Anotace: Takový ty chvíle, kdy nevíte...
Absurdita okamžiku,
krájení sejra v půl jedenáctý
i když se na noc jíst nemá.
Studenstký rozjímání
nad učivem
který ti nic nedá
O tom jak je
co bude zítra
co bylo včera.
O tom, že už na sobě
dlouho neměla
...krajku.
Ten obleček od něj,
dyť jí přece tak slušel!
Ten chleba je slanej...
jestli ono to neni
tou nivou.
Nijak mě nenadchla, ale to je jen můj názor
18.10.2013 12:00:46 | Bananky v čokolade