na kolenou
duše má je na kolenou
v modlitbách upíná se k tobě
s vírou že vše je vůlí tvou
duše má je na kolenou
za sebe neprosí
prosí za ty druhé
nechť také procitnou
duše má je na kolenou
zas chtěla by vzlétnout
tam za tebou
však klečí
mlčí
naslouchá
a chvěje se touhou
tvou
po nevyslovitelném
čistém
v nás
amen
Přečteno 527x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, VEDz RVAHEs, enigman, malá slečna, Inna M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)