Anotace: Celý život je o naději
Už jedou
Už jednou tu byli
A jedou zas
Jako by mě přibili
nepohnu se v tento čas
Nikdo za mnou nejezdil
nebyl jsem dlouho doma
kdekoliv jsem žil
a snil
a pil
Pro ten pocit
co má
příchuť sváteční
Nemohu být netečný
roztrhám lístky zpáteční
Neumím se loučit
jak jen jsem mohl takhle skončit
bez čekání
bez milování
bez lásky
vrásky zdobí šediny
Ne
nejsem bez viny
Už jedou
a za mnou je cesty vedou
to je k zbláznění
Už neodjedou
na tom nikdo nic už nezmění