Vždycky si říkal
Anotace: Co když se vám někdo začne svěřovat, jak dřív bylo všechno fajn a dnešek stojí za zlámanou grešli?
Vždycky si říkal,
když malým jsem byl a kolik hloupostí natropil.
Jenže to už dávno odnes čas.
Povídal si,
jaký byl svět,
když měli pivo za korunu třicet a dlouho jsi se toulal tmou.
Na to já ti povídám,
tohle všechno odvál čas,
musíš žít dál.
Občas si se zmínil,
jak dívky byly nádherné,
když si je měl v klíně svém s hvězdami nad hlavou.
Byla to tenkrát pohádka,
co skončila,
jak zaklapla vrátka a začal jsi bloudit tmou.
Podívej,
je to tvá pohádka a ta už jinak neskončí,
aspoň ne s hlavou v koncích.
Utři si slzy,
tělo narovnej,
jak víš,
zítra je taky den.
Život jako list papíru máš,
vezmi pero, začni psát a tvé řádky se ti vyplní,
uvidíš.
Nikdy nevěš hlavu a radši žíj.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: XaYa
Komentáře (0)